Gå videre til innholdet

Magasinet

FUBUKI - ENDELIG I FLERE FARGER!

Niclas Nilsen 25 Jan 2022
FUBUKI - ENDELIG I FLERE FARGER!

Den som venter på noe godt..

FUBUKI er endelig her hos DER/UTE, med hele utvalget. Så lenge lageret rekker i alle fall! 

Det startet med en liten leveranse med Fubuki like før jul. Kun sort og oransje kom med den leveringen. Vi var åpenbart sykt gira for å tilby noe nytt, og det tok ikke lang tid før flere sikret seg julegaver til både venner, familie og seg selv. 


Men, hva er greia? 


Kort fortalt, dette er en LETT gummistøvel. Den er foret på innsiden. Den har beskyttelsestupp. og en god passform. Den har alt en tradisjonell gumistøvel ikke har. Du vet følelsen av å trekke av fjellskoa etter en lang tur på sommeren, for så å trykke foten inn i en slippers eller tøffel? Dette er vinterversjonen. Se for deg å komme til bilen etter en lang dag i bakken. Av med skistøvlene, rett ned i varme Fubuki's! 

"FUBUKI, slik folk kjenner det i dag, ble grunnlagt i Stockholm i slutten av 2018 av to svenske skikjørende studenter, Kalle og Christofer. 2018 var imidlertid ikke året tingene opprinnelig startet. Idéen bak selskapet ble dannet to år tidligere da en av de to grunnleggerne kom tilbake fra en 30 dager lang skitur til Niseko, Japan. Blant de mange tingene han hadde blitt forelsket i under turen, var det mest bemerkelsesverdige de oransje gummistøvlene han hadde sett på føttene til den lokale skiheispatruljen. Faktisk fikk hans fascinasjon for disse støvlene, "looken" og funksjonalitet umiddelbart til å begynne å jobbe med hans egen versjon av dem. Senere ble med hans "partner in crime" med på laget, og da tok det ikke lang tid før FUBUKI var et faktum.

Navnet? Fubuki betyr "snøstorm" på japansk, og skulle du plutselig befinne deg i en - så er Fubuki et sikkert valg"


Ny leveranse

Her om dagen fikk vi endelig en leveranse, med alle fargene vi hadde ventet på! Og så fort det var ute i nettbutikken stod flere klare. Både fra mail liste og nyhetsbrevet vi sendte ut, kom dere som hadde ventet på favorittfargen frem! 

Finner du din favoritt? Sjekk utvalget her

 

Takk for at du abonnerer

Velg alternativ

this is just a warning
Logg inn
Handlekurv
0 Varer