Gå videre til innholdet

Magasinet

HEIMPLANET X 66 NORTH

Didrik Rasmussen 24 May 2022
HEIMPLANET X 66 NORTH

Si hei til det aller nyeste tilskuddet til teltfamilien til Heimplanet, Heimplanet The Cave XL. Sammen med det islandske friluftsmerket 66 ° NORTH og fotografen Benjamin Hardman har de laget en XL-versjon av den klassiske "The Cave" modellen, som mange allerede er kjent med. Dette er en svært limitert collab, som kun er å få kjøpt hos oss og et fåtall andre forhandlere.

Heimplanet The Cave XL 66 North

Benjamin Hardman

Både 66 ° NORTH og Benjamin Hardman holder til på Island. Det er her mye av inspirasjonen til dette teltet er hentet. Gjennom flere år har Heimplanet jobbet tett med fotografen. Klimaet man finner på øya er nemlig perfekt for å teste et telt helt til ekstreme grenser. Ikke bare når det kommer til brutal vind og nedbør, men også slitestyrke på materialer når teltet settes opp på vulkansk stein, finpolert sand eller iskald snø og is. 

Heimplanet The Cave XL 66 North View

En bestselger

Den originale "The Cave" er blitt en folkefavoritt, og er en bestselger hos oss i DER/UTE. Ikke bare på grunn av designet, men også simpelheten i bruk sammen med egenskapene i vær og vind. I likhet med Island, har utsatte deler av Norge mye av det samme klimaet. Det skal stå stødig i vind, men også holde deg tørr når regnet hamrer på teltduken. Du skal kunne bruke det flere netter på en sandstrand på nordsiden av Lofoten, men også blåse det opp på en campingplass i Loen. 

Selv om det er de fine dagene vi verdsetter mest på tur, så er det også mange som er ute etter det ekstreme. Der teltet skal fungere som et trygt skjulested fra omgivelsene rundt deg. Inspirasjonen fra Island ble hentet her. Det trygge skjulestedet, som får deg trygt gjennom stormen. 


Heimplanet The Cave XL 66 North Inspo

Inspirasjonen er hentet fra Island

Utplassert på fjerntliggende plasser rundt øya finner man oransje nødbuer. Ikledd samme oransje og hvite fargeprakt som dette teltet. De stikker synlig frem i landskapet, enten det står i snø eller omringet av sort vulkanstein. Boltet fast til landskapet med vaier. 

I likhet med dette står nye The Cave XL i kontrast med omgivelsene. En oransje kuppel, stroppet fast til landskapet med reflekterende barduner og blafrende teltduk. Et skjulested for vær og vind.

 
Heimplanet The Cave XL 66 North Snow

Ny størrelse

De åpenbare forskjellene mellom The Cave og The Cave XL er størrelsen. Sistnevnte har blitt enda mer egnet for 3 personer med bagasje, eller 4 personer om nødvendig. Det nye innterteltet gjør det også til et egnet 4-sesongstelt.