Gå videre til innholdet

Magasinet

KONVOI X DER/UTE

Didrik Rasmussen 25 Jan 2022
KONVOI X DER/UTE
 
KONVOI x DER/UTE - fra drøm til virkelighet! 
Konvoi x Derute

Vi har lenge vært i kontakt med Ben Dietermann, mannen bak KONVOI. Allerede da han lagde puddersurf hos en annen fabrikant. Han tok senere med seg lidenskapen og kunnskapen sin, for å skape noe helt eget. Mer om selve merket finner du hos KONVOI SNOWBOARDS. Brettene vi har fått vår egen versjon av er FAVOR 147 & COSA 157.
Konvoi Powsurfer
 
På besøk hos Ben Dietermann 
For en del år siden var vi på besøk hjemme hos Ben, i søndre Tyskland. Mannen som viste seg å være mer enn bare litt interessert i brett. Bade vegger og tak hadde brett, i all verdens fasonger. Men mest interessant var egen skatebowl inni huset og FULL-pipe i betong ute i hagen. 
Konvoi factory
 
Samarbeidet
Etter å ha lekt med tanken om å få til et samarbeid, begynte brikkene å falle på plass. Vi tenkte først å komme med egne design, men falt til slutt på en åpenbar avgjørelse. At Ben skulle få lage sin visjon ut av DER/UTE Edition brettene. Prikken over I-en å få det både laget og designet hos Tyske KONVOI. Stilrent deign, med vår egen farge og logo.
Konvoi powsurfer
 
Leveransen
Etter en prosess hvor vi har fått sendt opp tidligere modeller for test hos oss, valg av utsende og så videre. Var det endelig tid for det vi alle hadde ventet på. Nemlig å sende leveransen opp til Norge. Etter et par år 
 
Konstruksjon 
Konstruksjonen av brettene er best forklart i Konvois illustrasjon under. Paulownia er forøvrig samme tre du finner i flere toppturski mm. Sammensettingen av materiale gir ikke bare lette brett. Men brett som tåler bruk, i lang tid!