Gå videre til innholdet

Magasinet

Nyheter: Brixton Høstkolleksjon

Andreas Austdal 04 Oct 2022
Nyheter: Brixton Høstkolleksjon

Inspirert av fortiden, laget for å leve i nuet

Denne høsten har Brixton funnet inspirasjon i den robuste varigheten som står så høyt i kurs hos amerikanske arbeidere, sjøfolk, bønder og flygere – og hos forbudstidens banditter, overløpere og rebeller.
 
Med denne kolleksjonen fokuserer Brixton på funksjonalitet og nytte. De har designet og laget tekstilene med innovative materialer og med en moderne sensibilitet. Dette kombinert med en vintage militær-inspirert, heritage-silhuett, og moderne komfort definerer stilen.  «Stand out, not in», som de sier.

Inspirert av fortiden

50-tallet har også satt scenen for denne høstkolleksjonen, der Brixton kjører et komsept de kaller for «The Gentleman & The Hooligan and the Lady Rebel». De ser dem ikke som to ulike mennesker, men som ett individ.

Innovative materialer og en moderne sensibilitet

Gårsdagens staples blir her gjenvunnet for tiden vi lever i nu. Brixton har inkludert stretchy materialer i sin design for å sikre bedre bevegelse, samt pustbare materialer som holder deg komfortabel. Brixton sin flannel er av arten ikke-kløende, samtidig som den sørger for varme uten at det går utover mjukheten – i tillegg er den nå også laget i en bærekraftig og resirkulært nylon.

Din look, din historie

Plaggene i denne kolleksjonen er like unike som det du selv er. Stilen kan du tweake til alt ettersom hvilket humør du er i. Hvordan du ser ut og ter deg selv reflekterer din historie.

Håndverk og varighet

Her balanseres det også mellom en heritage-stil og moderne klassikere. Herreklær-mønstre, arbeidsklærs praktiske detaljer og bærekraftige materialer slår sine krefter i lag og serverer deg herved en lineup av nye hodeplagg og essensielle klesplagg du definitivt vil sette på ønskelista di utover høsten.
Du kan handle den siste kolleksjonen til Brixton hos DER/UTE

Takk for at du abonnerer

Velg alternativ

this is just a warning
Logg inn
Handlekurv
0 Varer