Gå videre til innholdet

Magasinet

Nyheter: Gramicci Høst 22-kolleksjon

Andreas Austdal 13 Oct 2022
Nyheter: Gramicci Høst 22-kolleksjon
Omsider er dagen her. Den dagen vi alle har ventet på. Nei, vi snakker ikke om åpningen av skjønnhetsklinikken Nomi. Ei heller er det en langhåra bums i kjortel sin oppstandelse. Det er Gramicci sin nyeste kolleksjon, selvsagt. Den er her, og den er her nuh!
 

Gramicci serverer, som alltid, en ny vitalitet til utendørsbekledning.

Høst/vinter-, også populært kalt FW, kolleksjonene er alltid et høydepunkt. Årets høst-kolleksjon fra Gramicci er intet unntak. Rettmessig er det slik at Gramicci har ervervet seg en posisjon som en av industriens ledende merkevarer innen friluftslivsbekledning. Vintage styles-a deres er for eksempel særs ettertraktet i de innerste av Gorpcore-sirkler.
 
I kjent stil sørger Gramicci også denne sesongen for å holde fokuset rettet mot kreasjonen av produkter som presterer like så bra uten oktan der ute i de naturlige elementene, som de gjør «der inne» ravende gatelangs i byen.
 
Passende er det seg at Gramicci for høsten og vinteren tilbyr oppdaterte plagg med iøynefallende detaljer. Inkludert i kolleksjonen finner vi stilige og dugandes skjortejakker, must have-gensere, den herligste fleece, tøffe t-skjorter med tøft print, og ikke minst de høyt elskede Gramicci-buksene.
 
Gramicci holder også tett på samarbeidet med TAION, som serverer denne kolleksjonens dun-plagg. Spoiler alert!: disse ankommer DER/UTE aldeles straks.
 
Du kan handle siste kolleksjonen til Gramicci hos DER/UTE.