Gå videre til innholdet

Magasinet

Thermarest Honcho Poncho: Et must have!

Didrik Rasmussen 15 Jun 2022
Thermarest Honcho Poncho: Et must have!

Thermarest sin Honcho Poncho er en av våre store bestselgere, og det med god grunn. Dette er produktet du ikke visste du trengte - før du har fått prøve det av en venn eller plutselig går til innkjøp av det sjæl. De er alle i “one size fits all” og kommer i en rekke frekke farger og mønster.

Honcho Poncho

Å ta på seg denne ponchoen er som å ta på seg en varm og god klem. Året rundt kan denne benyttes; enten du er på fjellet, vidda, nettopp kommet opp fra vannet etter surf/bading/kajakktur, eller bare på terrassen på hytta eller i hagen på sene kvelder. Sitter dere flere rundt bålet som kunne trengt litt ekstra varme? Knepp opp sidene, og bruk det som et felles turpledd.

Det er også verdt å nevne at fyllet er syntetisk, noe som gjør at den vil holde på varmen selv om den blir våt, men gå gjerne over med en fuktig klut etter bruk dersom det er saltvann som har kommet borti stoffet.

Lomma i front, som den pakker seg selv inn i, er ypperlig til å holde elektriske duppeditter varme. Under skikkelig varme sommernetter er denne også en relativt god erstatter til sovepose - og den fungerer også utmerket som pute. På kaldere og fuktigere dager kan denne fint erstatte dunisen under pauser - den er jo så lang at den dekker nedover knæra på de fleste. 

Summa summarum - løp og kjøp!