DETTE ER BIRKENSTOCK


Birkenstock er en tysk skoprodusent som har vært i drift i over 250 år. Merkevaren er kjent for sine ikoniske sandaler med den karakteristiske sålen som gir god støtte til føttene. Birkenstock-sandalene har blitt populære blant et bredt spekter av mennesker, fra hippier på 1960-tallet til motebevisste.

Birkenstock-sandalene er designet med fotens helse og komfort i tankene. Sålen er laget av kork og latex, og former seg etter foten for å gi god støtte og komfort. Sandalene er også laget av høykvalitets materialer som skinn, semsket skinn og tekstil, og er tilgjengelige i et bredt spekter av farger og stiler for å passe enhver stil og smak. Og ikke minst, en stor favoritt blant oss i DER/UTE.

BÆREKRAFTIG PRODUKSJON

Birkenstock har en sterk tradisjon for å bruke bærekraftige materialer i produksjonen av sine sko og sandaler, og kork er en av de mest ikoniske.

Produksjonsprosessen starter med å samle kork fra barken av kork-eik. Korken blir deretter skåret i små biter og kokt i store kar med vann for å gjøre den mykere og lettere å forme. Korken blir formet til det karakteristiske Birkenstock-sålen, som gir god støtte og komfort til føttene. Sandalene er laget av høykvalitets materialer som skinn og semsket skinn, og korksålen er dekket med et mykt, slitesterkt og pustende lag av semsket skinn. Til slutt blir sandalene satt sammen for hånd av dyktige håndverkere, som sikrer at hver sandal er av høy kvalitet og har en unik følelse.

Birkenstocks sandaler med korkfotbed er et eksempel på hvordan en merkevare kan kombinere bærekraftige materialer med høy kvalitet og komfort.