DETTE ER MONS ROYALE


Mons Royale er en ledende produsent av teknisk undertøy og utendørsklær som kombinerer funksjonalitet, kvalitet og stil. Deres produkter er spesielt designet for å gi deg den beste opplevelsen på fjellet, på sykkel, eller hvor som helst du ferdes i naturen.

Med røtter fra New Zealand, er Mons Royale inspirert av landets villmark og unike klima, og designer sine plagg for å tåle tøffe forhold. Materialene er nøye utvalgt for å gi maksimal komfort og beskyttelse, samtidig som de er slitesterke og langvarige. Dette gjør Mons Royale til et merke du kan stole på, uansett hvor eventyret tar deg.

Mons Royale har et bredt utvalg av produkter for både kvinner og menn, inkludert undertøy, mellomlag, jakker, bukser og tilbehør. Deres undertøy er spesielt populært fordi det er laget av merinoull som holder deg varm og tørr, samtidig som det er mykt og pustende. Dette gjør det perfekt for lange dager på fjellet, sykling eller andre utendørsaktiviteter.

BÆREKRAFT OG DYREVELFERD


Mons Royale har et sterkt fokus på bærekraft og dyrevelferd i produksjonen av sine produkter. De har en langsiktig og helhetlig tilnærming til bærekraft, og jobber aktivt for å minimere miljøpåvirkningen gjennom hele verdikjeden.

Mons Royale har et sterkt fokus på dyrevelferd, og samarbeider kun med produsenter som respekterer og følger strenge krav til dyrevelferd. Dette betyr blant annet at dyrene skal ha tilgang til fritt beite og ikke utsettes for unødvendig lidelse eller skade under produksjonsprosessen. Mons Royale sikrer at all merinoull som brukes i deres produkter kommer fra produsenter som jobber i henhold til internasjonale standarder for dyrevelferd, som for eksempel Responsible Wool Standard (RWS) eller Zque.

Mons Royale jobber også for å redusere miljøpåvirkningen fra produksjonen av sine produkter. De bruker for eksempel økologisk bomull i et utvalg av sine produkter, og har også redusert bruken av kjemikalier og vann i produksjonsprosessen. De jobber også aktivt med å redusere utslippene fra transporten av produktene sine.