Historien

Vi (Christer, Jarle og Didrik) startet Der/Ute fra en liten leilighet (som faktisk ligger i andreetasjen i huset til bestemoren til Christer) på Høyenhall i 2016. Vi startet Der/Ute kort og greit fordi vi er særs glade i skikjøring, surfing, kitesurfing, skate, snowboard og alt annet som er gøy å gjøre ute. Vi irriterte oss stadig over den manglende servicen eller kunnskapen vi fikk da vi skulle kjøpe eget utstyr, i tillegg var det stort sett det samme man kunne kjøpe overalt. I den digitale sfæren er stort sett kundeservice og kjøpshjelp et fremmedord. Dette så vi på som en mulighet, vi bestemte oss for å etablere Der/Ute – for å kunne tilby et spisset utvalg med varer vi vet leverer varene (pun intended) og ikke minst en kjøpsopplevelse vi selv ikke har opplevd i digitale kanaler.

Da vi startet Der/Ute visste vi faktisk ikke stort om netthandel, og ante ingen ting om hva det koster å bygge en nettbutikk og ikke minst: hvor mye tid det tar (det er ganske dyrt, og det tar MYE tid). Vi jobbet knallhardt, og har investert hver krone vi har hatt til overs. Fra mai 2020 har to av oss (Jarle og Didrik) være så heldige og kunne drive med Der/Ute fulltid. 

Siden 2016, da selskapet ble grunnlagt, har vi kommet langt – og vi har hatt mye moro på veien. Vi har hele tiden hatt et team med ambassadører, som har vært der i tykt og tynt. Tre av de er nå faktisk ansatte/innleide, og de er alle en del av Der/Ute – familien. 

I 2020 skjedde det mye. Vinteren lot vente på seg. Da det endelig kom snø, dukket en annen kjeltring opp: Covid 19. Først brøt det ut panikk i hele sportsbransjen, men plutselig forstod alle at de i år måtte feriere i Norge. Dette var med på å bidra til at vi turte å satse fullt og helt på Der Ute. Vi etablerte i juni 2020 showroom, lager og kontor på Hvalstad i Asker. Vi håper at du tar turen innom, vi bruker mye krefter for at godteributikken skal se best mulig ut. Og, vi byr på knallgod kaffe. 

Det finnes

DER/UTE

DER/UTE er en frittstående butikk for deg som er interessert i ski, skateboard, sykkel, og friluftsliv. Vi tilbyr et spisset vareutvalg for å gjøre det enklere å finne rett vare, vi har god kunnskap om produktene og vi jobber hardt for å yte god service.

Historien fortsetter

Det som har gjort at Der/Ute lykkes er vår egenskap til å finne rett produkt til deg som kunde. Fortell oss litt om deg og ønsket bruk, og vi skal sørge for at vi finner noe som passer. Vi er ærlige, vi høster egne erfaringer og vi lar ikke et summen i et Excel-ark diktere anbefalingen. Det hender at vi ikke har det vi anbefaler på lager, men da er vi ikke sene om å finne et annet sted du kan kjøpe produktet.

Vi vet godt hvor viktig en god kundeopplevelse er, både for deg og oss. Vi vet at dersom vi sørger for at du får rett vare, til rett pris – helst levert enda raskere enn forventet, ja da kommer du til å fortelle en haug andre om hvor fantastisk handleopplevelse du hadde hos Der/Ute. 

En kunde vil i dag ha mer enn 60 dagers åpent kjøp, fri frakt eller noen som svarer lynraskt på henvendelser, det er den enkle delen! Du vil ha det produktet som er best for deg, og du vil vite hvorfor. Det er akkurat derfor vi kun ansetter mennesker med nok kunnskap til å kunne sørge for akkurat dette. Vi i Der/Ute består av en liten gjeng med skientusiaster, turtryner, skatere, klatrere, snowboardere og mer til. Vi velger kun ut merkevarer og produkter vi mener holder mål, og har alltid som mål å teste mest mulig av det vi selger. Vi er som en liten familie, og ingen ting gleder oss mer enn å kunne dele vår kunnskap med deg! 

Alle vi i Der/Ute har en stor forståelse for hvor viktig du som kunde er, uten deg så eksisterer ikke vi. Vi ønsker å levere en WOW-opplevelse til deg som kunde, uavhengig av hva du bestiller. Vi har stort sett testet det som er tilgjengelig på markedet av både ski, telt, soveposer, støvler og annet – og føler vi utelukkende fører kvalitetsprodukter.

Skulle du noen gang lure på noe eller trenger du hjelp til å finne noe som passer akkurat deg? Ikke nøl med å ta kontakt med oss på telefon, chat, Facebook, Instagram eller epost. Med unntak av de sene nattetimer svarer vi stort sett lynraskt. 

Vi sees, der ute!

 

Disse jobber i DER/UTE

Jarle Friis

Gründer og hovedansvarlig for alt av kurs og guidede turer.

Brenner for hockey, windsurf og Solsidan.

Christer Friis

Gründer og daglig leder.

Brenner for surf, skateboard, topptur og Brasil.

Didrik Rasmussen

Gründer og markedsansvarlig.

Brenner for kitesurfing, splitboard og glamping.

"Hansi" Bjarkøy

Ansvarlig for gode kundeopplevelser

Brenner for topptur, Luster og Milo

Andreas Austdal

Ansvarlig for daglig drift

Brenner for naturvin, frikjøring og The Rebels

Kasper Høglund

Innholdsansvarlig

Brenner for Land Rover, overlanding og pizza

Even Berntsen

Medansvarlig kurs og guidede turer. Tindeveileder.

Brenner for Vang og bratt alpinisme.

Ingrid Andrea Jonsløkken

Butikkmedarbeider og innholdsprodusent

Brenner for tur, samojed og god stemning

Sigurd Gulbrandsen

Butikksjef Lille Grensen

Brenner for gode turopplevelser, surøl og Løkka

Kontakt oss

Dette nettstedet er beskyttet av reCAPTCHA, og Googles personvernerklæring og vilkår for bruk gjelder.

DER/UTE Lille Grensen

Lille Grensen 2
Oslo, Norge

Man - fre, 12 - 18.00
Lørdag, 11 - 18.00
Søndag. 11 - 18.00

DER/UTE Hvalstad

Vakåsveien 7
Hvalstad, Norge

Man - fre: 10 - 18.00