Retur

RETUR AV VARER

Hos DER/UTE har du 60 dagers åpent kjøp.

Fristene gjelder fra datoen du mottok din pakke, til dagen du registrerer din retur.

Ønsker du å returnere noe?

 

Returkostnad

Det å returnere et produkt til oss koster 69,- og blir trukket fra totalsummen når din retur er ferdig prosessert. Det er kostnadsfritt å bytte størrelse hos oss.

Hvordan bytte størrelse

Returner varen som ikke passet, bestill ny størrelse i nettbutikk/butikk. Legg inn kommentaren "bytte" ved bestilling, så sørger vi for at prisen er lik som da du byttet, samt at fraktkostnader fjernes. 

Ønsket vare sendes ut når din retur er behandlet, og om vi mot formodning ikke kan oppfylle ditt ønske vil du få fullt beløp tilbake for varen(e). Det å bytte størrelse er kostnadsfritt hos DER/UTE.

 

Returvilkår

Vi tar kun imot produkter som er i ny tilstand, det vil si at produktet ikke må vise antydning til å være brukt på noen som helst måte. Lukt, flekker, slitasje og andre mangler som gjør at produktet ikke lenger er å anse som nytt, vil ikke kunne returneres. Telt som er slått opp eller liggeunderlag som testes anses som brukt.

Alle originale merkelapper må være intakte og være festet slik du mottok produktet.

Produkter sendt i original eske må returneres med esken. Det skal ikke skrives eller teipes direkte på esken. Alle produkter (og esker) skal pakkes forsvarlig inn i egnet emballasje, slik at produkt og eske er beskyttet under transporten tilbake til oss.

Dersom vi har montert ski eller snowboard med bindinger på oppdrag fra deg, eller gjort andre endringer på en vare - anses disse ikke lenger som i original stand. Således kan ikke angrerett benyttes her.

Undertøy (boxerhorts, bh, truser og undertøy med padding), gassbokser og turmat kan ikke returneres. Vi godkjenner kun returer som returneres i tråd med våre returvilkår.

Man må benytte vårt retursystem og returetikett fra oss. Pakker sendt manuelt til hentested blir ikke hentet.

MERK: Uavhentede pakker er ikke å regne som en retur.

 

Behandlingstid retur

Vi behandler alle returer fortløpende, men en liten behandlingstid må påregnes. Transporten til vårt lager kan variere, og om du ønsker å vite om din forsendelse er kvittert utlevert hos oss, kan du søke opp dette hos Bring med sporingsnummeret fra returetiketten.

Etter at en retur er behandlet tar det fra 1-7 virkedager å få tilbakeført beløpet, avhengig av betalingsmetode. Dersom gavekort eller tilgodelapp er benyttet utstedes nytt, med samme gyldighetsperiode. 

 

Ønsker du å kontakte oss?

Trykk på chatboblen nederst på siden for å snakke med en våre kundeservicemedarbeidere.

Vi forsøker alltid å svare deg så hurtig som vi klarer, og senest i løpet av 24 timer.